Orhangazi Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Orhangazi Ziraat Odası > Haberler > MAHMUDİYEYE SERA NAYLONU YARDIMI

MAHMUDİYEYE SERA NAYLONU YARDIMI

MAHMUDİYE MAHALLESİNE BÜYÜK DESTEK

Orhangazi ziraat odası dahilinde hazırlanan proje kapsamında mahmudiyeli çilek üreticilerine sera nalyonu desteği yapıldı.
Proje kapsamında Orhangazi ziraat odasından gelen talep doğrultusunda bursa büyükşehir belediyesi kırsal kalkınma daire başkanlığı tarafından üreticilerimize hibe doğrultusunda naylon desteği yapılmıştır.
Kasım ayında ziraat odası başkanı Hasan CEVİZLİDERE ve mahmudiye mahallesi delegesi ile birlikte çiftçilerden gelen talep doğrultusunda çilek üretimi yapan çiftçilerin yaklaşık olarak 42000 metre naylona ihtiyaçları olduğu belirlenmiştir. Bununla birlikte ziraat odamız kırsal kalkınma daire başkanlığına bu talebi ileterek gerekli desteğin alınmasını sağlamıştır. Talebin devamında kırsal kalkınma daire başkanlığından gelen 3 yetkili seraları yerinde incelemiş ve isteklerin ihtiyaç doğrultusunda olduğu kanaatine varmışlardır. 
Sonuç itibari ile de 09.03.2016 tarihinde büyükşehir belediyesi tarım A.Ş. genel müdürü Mustafa BEKTAŞ, kırsal kalkınma daire başkanlığı genel müdürü Yetişkan KESKİN, bursa muhtarlar derneği başkanı Nedim SERBEST ve ziraat odası başkanı Hasan CEVİZLİDERE tarafından naylonların teslimi yapılmıştır. Üreticilerimize hayırlı olsun