Orhangazi Ziraat Odası

Orhangazi Ziraat Odası > Haberler > Tarım bakanına ve genel başkana ziyaret

Tarım bakanına ve genel başkana ziyaret

BURSA ZİRAAT ODALARINDAN TARIM BAKANINA ZİYARET

1 Kasım seçimleri sonrası yeni kurulan kabinede tarım bakanlığı görevi verilen Faruk ÇELİK e ziyarete oda başkanımız Hasan CEVİZLİDERE de katıldı.

Son yıllarda zeytinde yaşanan afet sorunlarını dile getiren CEVİZLİDERE ayrıca zeytine prim desteği verilmesi ile ilgili dosyayı Tarım Bakanımız Sayın Faruk ÇELİK e kendisi takdim etmiştir.

Başkan ziyaretten önce tarım bakanlığında göreve başlayan eski Bursa milletvekili Ali Koyuncu yu da ziyaret ederek Orhangazi de tarımda yaşanan sorunları kendisine anlatarak tarımla uğraşan biri olarak bundan sonraki süreçte ziraat odalarına destek isteyerek görevinde başarılar diledi.

Başkan Hasan CEVİZLİDERE daha sonra diğer oda başkanlarıyla birlikte TZOB genel merkezine giderek genel başkan Şemsi BAYRAKTAR ı ziyaret ederek geçen hafta vefat eden amcası için başsağlığı dileklerinde bulundu ve Orhangazi soruınlarını anlatarak desteklerinin devamını istedi.